Ülkü Ocakları Başkanı'nı eczacı yakalattı!

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Ülkü Ocakları Başkanı Ulaş Boy bir arkadaşıyla birlikte yaralı olarak gittikleri eczacının şüphelenip ilaç vermemesi ve polise ihbar etmesiyle gözaltına alındı. Boy ve yanındaki arkadaşı Murat Cemtosun’un Denizli’de bir çatışmada vurularak yaralandıkları ve hastaneden firar ettikleri ortaya çıktı.

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, soruşturma dosyasına göre Tekirdağ’ın Kalpaklı ilçesinde yaşayan Ulaş Boy ve galerici arkadaşı Murat Cemtosun 3 Kasım’da Denizli’nin Çivril ilçesinde bir şahıstan 40 bin liraya araba almak için gittiler. Ancak arabayı alacakları kişi yanındaki iki arkadaşıyla birlikte Boy ve Cemtosun’dan 40 bin lirayı alarak kaçmaya çalıştılar. Bunun üzerine iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Boy ve Cemtosun vuruldu.

cemtosun

HASTANEDEN FİRAR ETMİŞLER

Jandarma tarafından hastaneye kaldırılan Boy ve Cemtosun hastaneden firar etti. Yaralı olarak Tekirdağ’ın Kalpaklı ilçesine geldiler. Burada bir eczaneye giden şahıslar yaraları için ilaç almak istedi. Ancak eczacı durumdan şüphelendi ve ilaç vermek istemedi. Bunun üzerine eczacıyı tehdit ettiler. Boy ve Cemtosun eczacının şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Ülkü Ocakları Başkanı'nı eczacı yakalattı! ile ilgili etiketler Kapaklı Çatışma ülkü ocakları başkanı ulaş boy firar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.