Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale'de ulaşıma yangın engeli: O yol trafiğe kapatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'de dün meydana gelen orman yangınıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Çanakkale'nin merkeze bağlı Kayadere köyü yakınında etkili olan yangının görüş mesafesini etkilemesi nedeniyle Çanakkale-Çan yolunun trafiğe kapatıldığı belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yangınla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, Çanakkale'nin merkeze bağlı Kayadere köyü yakınında etkili olan yangının görüş mesafesini etkilemesi nedeniyle Çanakkale-Çan yolunun trafiğe kapatıldığı belirtildi. Ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 20 araç ve 29 personel ile çalışmalara destek verildiği belirtilerek, yangına müdahale amacıyla Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullanan araçların ücretsiz geçişinin sağlandığı kaydedildi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale'de ulaşıma yangın engeli: O yol trafiğe kapatıldı ile ilgili etiketler Çanakkale Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.