Ulaştırma Bakanı duyurdu: Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tedbirlerini açıkladı. Bakan Uraloğlu, "Biletlerde fahiş fiyata izin vermeyeceğiz. Arkadaşlarımız çok yakından ilgileniyorlar" dedi.

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Kurban Bayram'ı tedbirlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Vatandaşların mübarek günleri doyasıya yaşaması için tüm birimlerimizle sahadayız. Kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemleri almış bulunuyoruz.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR BAYRAMDA ÜCRETSİZ 

Köprü ve otoyol ücretleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından bayram süresince ücretsiz yapıldı.

Marmaray, Başkentray, İzban ücretsiz olacak. Uzun Trafik kuyruklarının oluşmasını engelleyeceğiz. Sorumluluk ağımızdaki 69 bin kilometrelik yolda muhtemel olumsuzluklara karşı 1000 ekip 7/24 esasına göre görev yapacak.

Fahiş fiyat biletlerine geçit vermeyeceğiz. 81 ildeki yolcu terminallerinde yolcu taşımaya mahsus araçlara yönelik denetimleri sıklaştırmış durumdayız.

Uykusuz ve yorgun olarak yola çıkılmamasını istiyoruz. Araçların lastik kontrolü gibi her türlü bakımlarını yaptırmış olsunlar.

 

Ulaştırma Bakanı duyurdu: Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak! ile ilgili etiketler bayram Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.