Ukrayna'ya VPN desteği: Özel seçenek ve ücretsiz hizmet sundular

Rusya'nın işgali sonrası Ukrayna'ya destek verenler arasında VPN sunucuları da eklendi. VPN hizmeti sunan birçok şirket Ukraynalılar için özel seçenekler ve ücretsiz hizmet sundu.

ProtonVPN, VPN veya ProtonMail hesapları için yeni aboneliklerden elde ettiği gelirin %10'unu Ukrayna'daki yardım hesaplarına bağışlamayı taahhüt etti. Ayrıca, ülke içindeki etkilenen gazetecilere destek sözü verdi.

ExpressVPN, gönderdiği bir tweet ile daha güvenli internet bağlantıları arayan gazetecilere, sivil topluma ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara açık Basın Odası projesini hatırlattı.

Ukrayna'ya VPN desteği: Özel seçenek ve ücretsiz hizmet sundular

Diğer sağlayıcılar, ücretsiz planlarda daha fazla bant genişliği verisi sundu. TunnelBear, Ukrayna'dan bağlanan kullanıcılar için ağını 10 GB'a yükseltirken, Windscribe gazetecileri daha fazla bağlantı verisi için ücretsiz olarak hizmetle iletişime geçmeye çağırdı. Diğer siber güvenlik firmaları da da güvenli ve adil bilgi için adımlar atıyor.

VPN ve antivirüs yazılımı sağlayıcısı Bitdefender, Ukrayna halkını ve müttefiklerini destekleyen herkese ücretsiz siber güvenlik uzmanlığı ve teknolojisi sağlamak için Romanya Ulusal Siber Güvenlik Müdürlüğü (DNSC) ile güçlerini birleştirdi.

24 Şubat'ta çatışmaların başlamasından bu yana, ABD'li bilgisayar güvenliği uzmanı Runa Sandvik, Ukrayna'dan haber yapan gazetecilere ücretsiz olarak dijital güvenlik araçları sundu.

Ukrayna'ya VPN desteği: Özel seçenek ve ücretsiz hizmet sundular ile ilgili etiketler Ukrayna İnternet vpn destek defender
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.