Ukrayna'ya savaş açan Rusya'da konser veren Grup Yorum'dan skandal Donbas açıklaması

Grup Yorum, Ukrayna'ya savaş açan Rusya'nın Moskova şehrinde konser verdi. Çok sayıda kayıp veren ve yüzlerce kişinin yaralandığı Ukrayna'da halk sığınaklarda saklanırken, Grup Yorum'un, "Donbas halkının faşist Ukrayna hükümetine karşı mücadelesini destekliyoruz" açıklaması yapması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının 2. günü geride kalırken, Ukrayna halkı sığınaklarda hayatta kalmaya çalışıyor. Tüm dünyanın tepki gösterdiği Rusya'ya uluslararası yaptırımlar art arda açıklandığı sırada, DHKP-C'ye yakınlığıyla bilinen Grup Yorum, Moskova'da konser verdi.

Ukrayna'ya savaş açan Rusya'da konser veren Grup Yorum'dan skandal Donbas açıklaması

Twitter'dan konserin fotoğraf ve videolarını paylaşan Grup Yorum bir de skandal açıklama yaptı. "Grup Yorum olarak sosyalizmin anavatanında, Moskova'da konserimizi gerçekleştirdik!" denilen açıklamada, "Donbas halkının ABD emperyalizmine, NATO'ya ve faşist Ukrayna hükümetine karşı mücadelesini destekliyoruz" denildi.

Ukrayna'da sivillerin de aralarında bulunduğu çok sayıda insanın hayatını kaybettiği saldırılar sürerken Grup Yorum'un yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük tepki gördü.

 

 

 

 

 

 

Ukrayna'ya savaş açan Rusya'da konser veren Grup Yorum'dan skandal Donbas açıklaması ile ilgili etiketler Ukrayna Moskova Konser grup yorum donbas

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.