Ukrayna'nın savaş uçakları Polonya'da: Gönderilen füzeler yükleniyor!

Ukrayna Milletvekili Tretyakova Galina, sosyal medya hesabından birkaç dakika önce yaptığı bir paylaşımda Ukrayna'ya ait savaş uçakların şu anda Avrupa Birliği ülkelerinden gelen mühimmatların yüklenmesi için Polonya'da olduğunu ve füzeleri teslim aldıklarını açıkladı.

Tarihi bir kararla birleşen Avrupa Birliği ülkeleri, Rusya'nın işgaline direnen Ukraynalılara silah ve cephane yardımı yapacağını açıklamıştı. 

Henüz sadece birkaç dakika önce yapılan bir paylaşım, bu yardımın her an somutlaşabileceğinin sinyallerini verdi. 

UKRAYNALILARA MÜJDEYİ SOSYAL MEDYADAN VERDİ

Ukrayna Milletvekili Tretyakova Galina kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bulundu. 

Galina, paylaştığı fotoğrafta bir Ukrayna MiG-29 savaş uçağının iniş sırasındaki bir görüntüsüne iliştirdiği mesajında Ukraynalılara umut verecek haberi iletti: “Pilotlarımız çoktan Polonya’ya intikal etti. MiG-29 savaş uçakları ve füzelerini teslim alıyorlar.”

Ukrayna'nın savaş uçakları Polonya'da: Gönderilen füzeler yükleniyor!

Ukrayna'nın savaş uçakları Polonya'da: Gönderilen füzeler yükleniyor! ile ilgili etiketler Avrupa Füze Ukrayna Polonya Savaş Rusya galina ukraynauçak jet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.