Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçılar cepheye böyle gitti: Yakınları el sallayarak uğurladı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatması sonrası Rus yanlısı ayrılıkçılar cephe hattına gitmek için yola çıktı. Ayrılıkçı güçlerin yakınları, Ukrayna'ya karşı savaşmak için yola çıkanları el sallayarak uğurladı.

Ukrayna'nın doğu bölgesinde yer alan Donetsk'te binlerce kişi Rusya yanında savaşmak için cepheye gitti. Şehirde askeri seferberlik ilan edilmişti. Bazı gönüllüler araçlarla askeri bölgeye götürüldü. Anadolu Ajansı, o fotoğrafları servis etti.

Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçılar cepheye böyle gitti: Yakınları el sallayarak uğurladı

RUS AYRILIKÇILAR: UKRAYNA'YA AİT SAVAŞ UÇAKLARINI DÜŞÜRDÜK

Rus ayrılıkçılar, Ukrayna'ya ait iki savaş uçağını düşürdüklerini açıkladı. Türkiye'de konuşan Ukrayna Ankara Büyükelçisi ise Rusya'nın en ağır cevabın verileceğini belirtti.

Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçılar cepheye böyle gitti: Yakınları el sallayarak uğurladı - Resim : 2

"RUSYA'YA AİT 5 SAVAŞ UÇAĞI VE BİR HELİKOPTER DÜŞÜRÜLDÜ"

Ukrayna, Rus ordusuna ait 5 savaş uçağı ve bir helikopterin düşürüldüğünü açıkladı. Rusya ise Ukrayna’nın iddiasını jet bir şekilde yalanlayarak Ukrayna’da herhangi bir uçaklarının düşmediğini açıkladı. Rusya’dan gelen son dakika açıklamasında “Ukrayna’da uçağımızın düşürüldüğü iddiası asılsız” denildi.

Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçılar cepheye böyle gitti: Yakınları el sallayarak uğurladı - Resim : 3

RUSYA - UKRAYNA SAVAŞINDA ÜÇÜNCÜ HAT!

Rus birlikleri Belarus üzerinden Ukrayna sınırına giriş yaptı. Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşa Belarus da destek verdi. Sabah saatlerinde Belarus üzerinden Rusya sınırına giriş yapan askeri tırlar ve tankların görüntüleri yansıdı.

Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçılar cepheye böyle gitti: Yakınları el sallayarak uğurladı ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya ayrılıkçı cephe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.