Ukrayna'nın başkenti Kiev'in üzerinde onlarca Rus helikopteri uçuyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sabaha karşı harekat emri verdi. Rus birlikleri kısa süre içerisinde Ukrayna'nın kritik askeri merkezlerini bombaladı. Sınırdan da tanklar Ukrayna'ya girdi. Ukrayna medyası Kiev semalarında da onlarca Rus helikopterinin görüldüğünü bildirdi.

Ukrayna'ya askeri harekat düzenleyeceğine ilişkin iddiaları uzun süre yalanlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sabaha karşı harekat emri verdi.

Rus birlikleri kısa süre içerisinde Ukrayna'nın kritik askeri merkezlerini bombalamaya başladı. Bir yerleşim yerine bombanın düşüşü ve Harkov Havalimanının bombalanması kameralara yansıdı.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bulunan istihbarat binasının bahçesinden alevler yükseldi. Reuters haber ajansının geçtiği görüntülerde askeri kıyafetli kişilerin ateşe torbalar fırlattığı görüldü.

Ukrayna medyası Kiev semalarında da onlarca Rus helikopterinin görüldüğünü bildirdi.

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı operasyonda askeri araçlardaki gizemli harfler dikkat çekti. Ülkeye giren düzinelerce Rus tankı ve diğer askeri araçlarda dikkat çekici şekilde 'Z' harfinin yer alması bir dizi şüpheyi beraberinde getirdi.

Bazı uzmanlar bu harflerin birlikleri ayırt etmek ve dost ateşinden koruma amaçlı olduğunu düşünüyor. Bu konudaki bir başka görüş ise işaretlerin araçların hangi birliğin parçası olduğunu veya bir istila durumunda nereye gitmeleri gerektiğini tanımlayabileceği şeklinde.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'in üzerinde onlarca Rus helikopteri uçuyor! ile ilgili etiketler Ukrayna helikopter Rus Rusya kiev uçuş işgal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.