Ukraynalılar sivillerinin ölü bedenlerini siperlerin içine atıyor!

Ukrayna'nın Azak Denizi kıyısında bulunan Mariupol şehrinde savaşın en acı boyutu gözler önüne serildi. Associated Press'in çektiği bir videoda, Ukraynanın savaşta kullanmak üzere kazdığı siperlerin içine (kimisi çarşafa sarılı, kimisi torbaya koyulmuş halde) sivillerin ölü bedenlerini attıkları görüntüler ortaya çıktı. Rusya'nın mezarlıkları da hedef aldığı biliniyor.

Savaş'ın neden çok kötü bir şey olduğunu bir kez daha hatırlatan bir video gündem oldu.

Ukrayna'nın sahil kentlerinden biri olan ve savaştan en kötü etkilenen bölgeler arasında gösterilen Mariupol şehrinde çekilen görüntüler tüyler ürpertti. The Associated Press'in belgelediği o anlar, izleyenlerin kanını dondurdu. 

Görüntülerde Ukraynalıların kazdıkları siperleri mezarlık olarak kullanmaya başladığı ve sivillerinin ölü bedenlerini bu siperlere attıkları görülüyor.

Ölülerin, savaş yüzünden her şeyi bulmanın çok zorlaştığı ülkede, çöp torbalarına koyulduğu veya çarşaflara sarıldığı görüldü. 

Çöp poşetine konan ölü bedenlerin, siperdeki diğer ölü bedenlerin üzerine düştüğünde çıkardığı ses ise, izleyenlerin beyninden asla silinmeyecek türden. 

 Ukraynalılar, artık siperleri mezar olarak kullanıyor. Rusya, daha önce şehirlerde bulunan mezarlıkları hedef alarak psikolojik olarak darbe indirmiş; insanların ölülerinin kemiklerini tüm şehre saçmıştı. 

ABD'ye güvenerek başkalarının ipiyle kuyuya inenlerin bu hazin sonu, tüm devlet ve milletler için ibret verici nitelikte. 

 

 

-SuperHaber (Cengiz Büyükuncu)

Ukraynalılar sivillerinin ölü bedenlerini siperlerin içine atıyor! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Ceset Putin Mariupol ölü beden sivil mezar toplu siper
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.