Ukraynalı itfaiyeciler yangına müdahale ederken çatışmanın ortasında kaldı

Ukrayna’da Rus bombardımanın hedefi olan binada çıkan yangına müdahale eden Ukrayna Acil Durumlar Servisi’ne bağlı personeller çatışmanın ortasında kaldı. Acil Durumlar Servisi tarafından yapılan açıklamada, "Bir aydır olan bitenlere artık kimse şaşırmıyor. Kiev’de nasıl şartlarda çalıştığımıza dair bir örnek." ifadeleri kullanıldı.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları tüm şiddetiyle sürerken, Acil Durumlar Servisi’nin arama-kurtarma çalışmaları ve yangınlarla mücadelesi de her koşulda devam ediyor.

Son olarak başkent Kiev’de Rus bombardımanın hedefi olan binada çıkan yangına müdahale eden Ukrayna Acil Durumlar Servisi’ne bağlı personeller çatışmanın ortasında kaldı.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi tarafından yayınlanan görüntülerde, silah seslerinin duyulması ile paniğe kapılan personellerin, hızlıca bölgeyi terk ederek güvenli bir noktaya geçtiği görüldü.

Kurumdan yapılan açıklamada, "Bir aydır olan bitenlere artık kimse şaşırmıyor. Kiev’de nasıl şartlarda çalıştığımıza dair bir örnek. Sesleri duyduğunda bırakmak ve devam etmek arasında seçim yapmak zorunda kalıyorsun. Personelimizin kahramanlığını vurgulamaktan bir kez daha gurur duyuyoruz" denildi.

Ukraynalı itfaiyeciler yangına müdahale ederken çatışmanın ortasında kaldı ile ilgili etiketler Çatışma Rusya Ukrayna savaşı kiev Ukraynalı itfaiyeciler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.