Ukraynalı gazetecinin sorusu Lavrov'u öfkelendirdi: Size bu kadarı yeter

Antalya'da yapılan tarihi zirvenin ardından Ukraynalı bir gazeteci Lavrov'a "Kadınları kaçırmaya başladınız, buna ne diyeceksiniz?" diye sordu. Soruya öfkelendiği görülen Lavrov, Burada basın konferansı yapıyoruz, söyleşi yapmıyoruz. Sizi televizyona çektiler çok büyük bir kahraman olacaksınız, bu kadarı size yeter" yanıtını verdi.

Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının bir araya geldiği görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılımıyla yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Ukraynalı bir gazeteci, görüşmenin ardından basın toplantısı düzenleyen Lavrov'a "Kadınları kaçırmaya başladınız, buna ne diyeceksiniz?" diye sordu.

Bu soruya "Yalan" yanıtını veren Lavrov, "Bir milletvekili bir kadının kaçırıldığıyla ilgili en ufak bir bilgiye sahip değilim. Ukrayna'da milletvekilleri kayboluyor, Sayın Shevchenko kayboldu, buna bakın önce. Böyle şahsi konulara girecek olursak insanı isyan ettirecek pek çok şey bulabiliriz. Burada basın konferansyı yapıyoruz, söyleşi yapmıyoruz. Sizi televizyona çektiler çok büyük bir kahraman olacaksınız, bu kadarı size yeter" dedi.

Ukraynalı gazetecinin sorusu Lavrov'u öfkelendirdi: Size bu kadarı yeter ile ilgili etiketler Ukrayna gazeteci rusya dışişleri bakanı Lavrov
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.