Ukraynalı çocukların en gözde oyuncağı: Peluş Bayraktar TB-2!

Ukrayna'da satışa çıkan bir oyuncak büyük heyecan yarattı. Ukraynalı çocukların sevgilisi Bayraktar TB-2'nin peluş oyuncağı, Kopitska Toys isimli oyuncak firması tarafından üretilerek piyasaya sürüldü. Satışa sunulan peluş Bayraktar TB-2'nin sayfasında 'Ukrayna'nın tüm sakinleri arasında popüler hale gelen vatansever yumuşak bir oyuncak. Peluş Bayraktar SİHA'sı en güzel hediye! Ukrayna'da üretilmiştir.' ifadeleri yer alıyor.

Ukraynalı bir oyuncak firması olan Kopitska Toys mağazalarının en yeni ürünü tüm Ukrayna'da heyecan yarattı. 

UKRAYNALI ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ: PELUŞ BAYRAKTAR TB-2

Şirketin websitesindeki online satış sayfasında 'Yeni Ürün' olarak 00970-6 ürün koduyla piyasaya sürülen bahse konu peluş oyuncak ise, Bayraktar TB-2'den başkası değil... 

Ukraynalı çocukların sevgilisi Bayraktar TB-2'nin peluş oyuncağının internet fiyatı ise 216 Ukrayna Grivnası, yani 107 Türk Lirası. 

Ukraynalı çocukların en gözde oyuncağı: Peluş Bayraktar TB-2!

'VATANSEVER, PELUŞ BİR OYUNCAK'

Ayrıca, satışa sunulan peluş Bayraktar TB-2'nin sayfasında 'Ukrayna'nın tüm sakinleri arasında popüler hale gelen vatansever peluş bir oyuncak. Peluş Bayraktar SİHA'sı en güzel hediye! Ukrayna'da üretilmiştir.' ifadeleri yer alıyor.

 

Cengiz Büyükuncu | SuperHaber

Bahsi geçen websitesi: https://toys-kopitsa.com.ua/vse-bude-ukrayina/bajraktar

 

Ukraynalı çocukların en gözde oyuncağı: Peluş Bayraktar TB-2! ile ilgili etiketler Ukrayna SİHA oyuncak Bayraktar tb-2 tb2 peluş kopitska
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.