Ukraynalı beldiye başkanı yardımcısından Çeçenleri çıldırtacak açıklama: Domuz derisine sarıp gömeceğiz

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları sürerken, Dnipro Belediye Başkan Yardımcısı Mykhailo Lysenko, Çeçen lider Kadirov'u kışkırtacak bir açıklama geldi. Lysenko, bölgede öldürülen bütün Çeçen müslümanların domuz derisine sarılıp gömüleceğini söyledi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 24 Şubat'tan bu yana aralıksız olarak devam ediyor.

Ukrayna'nın Dnipro şehrinin Belediye Başkan Yardımcısı Mykhailo Lysenko, Facebook ve Telegram hesaplarından Çeçenlerle ilgili paylaşım yaptı. Lysensko, bölgede öldürülen bütün Çeçen müslümanların domuz derisine sarılıp gömüleceğini söyledi.

Ukraynalı beldiye başkanı yardımcısından Çeçenleri çıldırtacak açıklama: Domuz derisine sarıp gömeceğiz

Bu açıklamanın ardından, Ukrayna'ya saldırılar başladığı andan itibaren Rusya'yı destekleyen Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'un, Lysenko'ya nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Ukraynalı beldiye başkanı yardımcısından Çeçenleri çıldırtacak açıklama: Domuz derisine sarıp gömeceğiz - Resim : 2

Öte yandan Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı da resmi sosyal medya hesabından Mikhailo Lysenko'nun açıklamasını paylaştı.

Ukraynalı beldiye başkanı yardımcısından Çeçenleri çıldırtacak açıklama: Domuz derisine sarıp gömeceğiz ile ilgili etiketler Ukrayna Dnipro belediye başkan yardımcısı Mykhailo Lysenko
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.