Ukraynalı askerin Putin'e benzerliği dikkat çekti

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sürerken, sosyal medyada yayınlanan bir fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafta bulunan Ukraynalı askerin Rus lider Putin'e benzerliği şaşırttı.

Rusya'nın Ukrayna işgali 10'uncu gününde devam ederken, başkent Kiev başta olmak üzere birçok kentte Ukraynalıların direnişi sürüyor. Ukrayna-Rusya savaşı yabancı gazeteciler dışında, Türk gazeteciler tarafından da sıcak bölgede takip ediliyor.

PUTIN'E BENZERLİĞİ ŞAŞIRTTI

Kiev'de bulunan Show Haber Editörü Cem Tekel, sosyal medya hesabından gelişmeleri anbean Türk takipçileriyle paylaşıyor. Tekel'in yayınladığı bir fotoğraf karesi ise, oldukça dikkat çekici.

Ukrayna askerlerinin Kiev'i sokak çatışmalarına hazırladığı bir anı Twitter'a yükleyen Tekel'in o fotoğrafında, Ukraynalı askerin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e benzerliği olay oldu.

Fotoğrafın altına yorum yapan bir kullanıcı, bu detaya "İçerde" dizisinin efsane repliğiyle atıf yaparak, "Söyle bana Putin, içerde misin?" diye sordu.

 

Ukraynalı askerin Putin'e benzerliği dikkat çekti ile ilgili etiketler Rusya Putin rusya devlet başkanı rus askeri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.