Ukrayna'dan yeşil ışık: Putin - Zelenskiy görüşmesini Türkiye ayarlarsa memnun oluruz

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya ve Ukrayna liderlerinin olası görüşmesi hakkında açıklama yaptı. Kuleba, "Türkiye, Rusya ve Ukrayna Cumhurbaşkanları arasındaki görüşmeye yardımcı olabilirse minnettar olacağız" dedi.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba müzakerelerin ardından Putin ve Zelenskiy görüşmesi için de Türkiye'yi adres gösterdi.

Kuleba, "Rusya ve Ukrayna liderleri arasında görüşme ayarlamaya yardımcı olursa Türkiye'ye minnettar oluruz" dedi.

Bu teklife Rusya'nın yanıtını beklediklerini ifade eden Kuleba, “Rrusya ile görüşme açısından hiçbir yabancı güç Ukrayna'ya baskı yapmıyor. Tekliflerimize Rusya'nın resmi cevabını bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Kuleba, Ukrayna'nın Rusya'nın Belgoro bölgesini bombaladığına ilişkin de "Belgorod'taki saldırıda Ukrayna'nın dahli olduğunu teyit ya da inkar edemem Bu yönde askeri bir bilgim yok " dedi.

Ukrayna'dan yeşil ışık: Putin - Zelenskiy görüşmesini Türkiye ayarlarsa memnun oluruz ile ilgili etiketler Putin Türkiye Kuleba Zelenskiy görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.