Ukrayna'dan yeni açıklama geldi: Rusya ile müzakere bu akşam yapılacak

Ukrayna Devlet Başkanı Danışmanı Oleksiy Arestovych, Rusya ve Ukrayna arasındaki ikinci görüşmenin bu akşam olacağını açıkladı. Yapılacak görüşmeden çıkacak sonuç merakla bekleniyor.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 7 gün geride kalırken iki ülkenin arasında geçtiğimiz günlerde başlayan müzakerelerin akıbeti merakla bekleniyordu. Rus basınında dün çıkan haberlere göre müzakereler bugün Polonya-Belarus sınırında devam edecekti. Ancak bugün ise ileri bir tarihe ertelendiği bilgisi gelmişti.

Kremlin Sözcüsü Peskov yaptığı açıklamada müzakereler için Rus heyetinin hazır olduğunu ve bu gece saatlerine kadar Ukrayna heyetini bekleyeceklerini söyledi.

Peskov'un açıklamasının ardından Ukrayna'dan beklenen haber geldi. Ukrayna Devlet Başkanı Danışmanı Oleksiy Arestovych, Rusya ve Ukrayna arasındaki ikinci görüşmenin bu akşam olacağını açıkladı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ise müzakerelerin sürmesi için topyekün ateşkes gerektiğini söylemişti. İki ülkenin yapacağı yeni görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.

Ukrayna'dan yeni açıklama geldi: Rusya ile müzakere bu akşam yapılacak ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna müzakere
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.