Ukrayna'dan ilk kez sevindiren bir haber geldi: Sığınakta bir bebek doğdu

Günlerdir savaş ve bombalama haberlerinin geldiği Ukrayna'dan ilk kez yüzleri güldüren bir gelişme geldi. Kiev'de bombalardan kaçmak için metroya sığınan hamile bir kadın doğum yaptı. 23 yaşındaki kadın bebeğine Mia adını verdi.

Dünya bir kez daha savaşın onarılamaz büyük acısını yaşıyor. Rusya’nın işgalinin sürdüğü Ukrayna’nın başkenti Kiev’de hava saldırıları nedeniyle insanlar sığınak olarak metroya koştu. Ukraynalı hamile bir kadın da bu sırada metro istasyonunda doğum yaptı. Rus askerlerinin saldırılarından kaçmak için yüzlerce Ukraynalı’nın yaptığı gibi geceyi metroda geçirmek isteyen kadının aniden doğum sancıları başladı.

HOŞ GELDİN MİA

Ardından 23 yaşındaki hamile Ukraynalı'nın Rus bombalarından korunmak için sığındığı metro istasyonunda bir kız bebek dünyaya getirdiği bildirildi. İngiliz “Daily Mail” gazetesinin haberine göre, polislerin ve metrodaki diğer vatandaşların yardımıyla doğum yapan kadın daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü. Kadın ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, savaşın ortasında bir umut ve mucize olarak görülen bebeğin adının Mia olduğu bildirildi.

Ukrayna'dan ilk kez sevindiren bir haber geldi: Sığınakta bir bebek doğdu ile ilgili etiketler Ukrayna Bebek kiev doğum mia
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.