Ukrayna'daki savaş sivilleri vuruyor: Kentlerden çıkamayanlar metro hattında yaşıyor

Ukrayna'daki savaş 18 gündür devam ederken sivillerin zorlu koşullara karşı mücadelesi sürüyor. Harkov'dan çıkamayan siviller metro hatlarında yaşamaya devam ediyor. Cephe hattı yakınında bulunan mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine de gıda yardımı ve ilaç ulaştırılıyor.

Ukrayna'daki insani durum, Rus ordusunun şehir ve kasabalardaki yerleşim yerlerini sürekli bombardımanı nedeniyle kötüleşmeye devam ediyor.

Bombardıman nedeniyle Harkov'dan çıkamayan çok sayıda sivil metro istasyonlarında yaşamaya çalışıyor. Kentte bombalar nedeniyle birçok bina hasar gördü ve yaşanılmaz hale geldi.

Ukrayna'daki savaş sivilleri vuruyor: Kentlerden çıkamayanlar metro hattında yaşıyor

Harkov'da bazı sığınakların belli bölümleri yiyecek ve insani yardım toplamak için ya da yerinden edilmiş muhtaç insanlar için yemek hazırlanırken mutfak olarak kullanılıyor.

Ukrayna'daki savaş sivilleri vuruyor: Kentlerden çıkamayanlar metro hattında yaşıyor - Resim : 2

Her gün yüzlerce kişinin sığınak olarak kullandığı ve hayatta kalmaya çalıştığı metro istasyonlarına yiyecek yardımı sağlanıyor.

Ukrayna'daki savaş sivilleri vuruyor: Kentlerden çıkamayanlar metro hattında yaşıyor - Resim : 3

Cephe hattı yakınında bulunan mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine de gıda yardımı ve ilaç ulaştırılıyor.

Kenti terk edemeyen birçok insanın sığınak olarak kullandığı metro istasyonlarında yaşam mücadelesi fotoğraflara yansıdı.

Ukrayna'daki savaş sivilleri vuruyor: Kentlerden çıkamayanlar metro hattında yaşıyor - Resim : 4

Ukrayna'daki savaş sivilleri vuruyor: Kentlerden çıkamayanlar metro hattında yaşıyor ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya bomba Harkov işgal metro hattı sığınak sivil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.