Ukrayna'da yerin 9 kat altındaki kilise sığınağından tüyler ürperten görüntüler: Sessiz ve korkulu bekleyiş...

Rusya'nın işgalinin ikinci gününde Ukrayna'da mahsur kalan vatandaşlar korku dolu anlar yaşamaya devam ediyor. İşgal günü Ukrayna'da bulunan SuperHaber editörü Safa Görkem Aktaş, kilisenin 9 kat altındaki sığınaktan görüntüler paylaştı. Sessiz bekleyişin hakim olduğu o anlar savaşın korkunç yüzünü gözler önüne serdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün sabah Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Bu kararın ardından Rus ordusu farklı noktalardan ülkeye girdi, Ukrayna'nın dört bir yanında bombalar patladı, füze saldırıları gerçekleştirildi.

KİLİSENİN 9 KAT ALTINDAKİ SIĞINAĞA YÖNLENDİRİLİYORLAR

Yaşanan bu sıcak gelişmeyle birlikte Ukrayna'daki vatandaşlar sığınaklara çekildi.

Ukrayna'nın Lviv kentinde bu sabah siren sesleriyle uyandıklarını belirten SuperHaber Editörü Aktaş, bir kilisenin 9 kat altındaki sığınağa yönlendirildiklerini söyledi. 

 Ukrayna'da yerin 9 kat altındaki kilise sığınağından tüyler ürperten görüntüler: Sessiz ve korkulu bekleyiş...

SAAT BAŞI SİRENLER ÇALIYOR

Lviv şehrinde saatte bir 'Hava saldırısı olabilir' uyarısı için sirenlerin çaldığını belirten Aktaş, "Lviv'de saatte bir sirenler çalıyor. İnsanların kilise sığınağına toplanmasının ardından 'Bir problem yok' bilgisi ile birlikte sığınaklar boşaltılıyor." dedi. 

SESSİZ VE ÇARESİZ BEKLEYİŞ

Kilise sığınağındaki sessiz ve çaresiz bekleyişin hakim olduğu görülürken, savaşın o korkunç yüzü gözler önüne seriliyor. 

Ukrayna'da yerin 9 kat altındaki kilise sığınağından tüyler ürperten görüntüler: Sessiz ve korkulu bekleyiş... ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Kilise sığınak Lviv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.