Ukrayna'da silahlı saldırgan otobüs kaçırdı

Ukrayna'da silahlı ve bombalı bir saldırgan bir yolcu otobüsünü kaçırdı. Saldırganın 20 kişiyi rehin aldığı açıklanırken polisin olay yerinde çalışmaları devam ediyor.

Ukrayna'nın Lutsk kentinde üzerinde bomba ve patlayıcı olduğunu söyleyen silahlı bir saldırgan bir yolcu otobüsünü kaçırdı. Otobüste yaklaşık 20 kişinin rehin tutulduğu belirtilirken, çok sayıda polis olay yerine gönderildi.

CAMLAR PERDEYLE KAPATILDI

Otobüsün bulunduğu cadde kapatılırken alanın etrafına giriş ve çıkışlar durduruldu. Reuters haber ajansının servis ettiği fotoğraflarda otobüsün polis kordonuna alındığı ve iki camının da kırıldığı, diğer camların ise perdeyle kapatıldığı belirtildi.

Ukrayna'da silahlı saldırgan otobüs kaçırdı

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, Facebook üzerinden açıklamalarda bulundu. Zelenskiy, “Olay yerinde silah sesleri duyuldu ve otobüs hasar gördü. Bu krizi kimse zarar görmeden sonlandırmak istiyoruz” dedi.

Güvenlik güçleri saldırganın taleplerinin ne olduğunu açıklamadı.

Ukrayna'da silahlı saldırgan otobüs kaçırdı ile ilgili etiketler Ukrayna Vladimir Zelenskiy rehine krizi yolcu otobüsü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.