Ukrayna'da çatılardan gözle görülemeyen sinyaller gönderildiği anlar!

Ukrayna şehirlerindeki binaların çatısından gökyüzüne gözle görülmeyen ışık dalga boylarında işaretler gönderildiği iddia edildi. Cep telefonu kamerasının IR ve UV özellikleriyle bakıldığında, çıplak gözle görülmeyen bazı ışık huzmeleri görüldüğü anlar kaydedildi.

Ukrayna’da çekildiği iddia edilen görüntülerde, bir kişinin elinde bulunan cep telefonu kamerasının gözle görülmeyen ışık bandındaki UV ve IR özelliklerini kullanarak, şehirdeki binaların çatısından Ruslara gönderilen gizli işaretçileri görüntülediği iddia edildi. 

RUS CASUSLARIN YAPTIĞI İDDİA EDİLDİ

Bu işaretçilerin Rus hava indirme harekatlarına veya hava harekatlarında işgalcileri yönlendirdiği ve şehre sızmış Rus sabotajcılar tarafından yerleştirildiği yorumları yapıldı. 

 

Ukrayna'da çatılardan gözle görülemeyen sinyaller gönderildiği anlar! ile ilgili etiketler Ukrayna sinyal ir uv görünmez
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.