Ukrayna'da can kayıpları artıyor: Aralarında çocuklar da var

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken can kayıpları da artıyor. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy saldırıların ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Rusya'nın 33 sivil yerleşimi vurduğunu ve iki çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi. Öte yandan İngiltere Savunma Bakanı Wallace 450 Rus askerinin hayatını kaybettiğini tahmin ettiklerini söyledi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 2. gününde saldırılar devam ediyor. Rus askerleri Başkent Kiev'in yakınlarına gelirken Çernobil Nükleer Santrali'nin bulunduğu bölge de ele geçirildi.

Rus askerlerinin saldırıları devam ederken can kayıpları da artmaya devam ediyor. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini ve 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ilk gün sonuçlarına dair sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ukrayna askerlerinin Rus saldırılarına karşı büyük bir direniş gösterdiğini belirten Zelenskiy, "Ön verilere göre, ne yazık ki bugün 10’u subay olmak üzere 137 kahramanımız ve vatandaşlarımızı kaybettik" dedi.

İKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Rusya'nın 33 sivil yerleşimi vurduğunu ve iki çocuğun hayatını kaybettiğini açıkladı.

İNGİLTERE SAVUNMA BAKANI: 450'DEN FAZLA RUS ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Rusya'nın ilk gün Ukrayna'nın tümünü işgal etmeyi hedeflediğini ancak bunu başaramadığını söyledi.

Rus ordusunun 450'den fazla askerinin öldüğünü tahmin ettiklerini kaydeden Bakan Wallace, Moskova'nın Ukrayna'daki ana hedeflerinden hiçbirini ele geçiremediğini savundu.

Ukrayna'da can kayıpları artıyor: Aralarında çocuklar da var ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Saldırı can kaybı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.