Ukrayna'da büyük panik! Halk metro istasyonları ve sığınaklara akın etti

Rusya-Ukrayna krizinde beklenen işgal girişimi başladı. Ukrayna halkı metro istasyonları ve sığınaklara sığınmaya başladı. Kiev'den gelen fotoğraflarda halkın ellerinde bavullarla istasyonlara akın ettiği görülüyor.

Rusya-Ukrayna krizinde Putin'in talimatıyla işgal girişimi başladı. Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Putin'in açıklamalarından hemen sonra Ukrayna'nın başkenti Kiev ve doğu liman kenti Mariupol'da patlamalar meydana geldi.

SIĞINAKLARA AKIN ETTİLER

Ukrayna halkı metro istasyonları ve sığınaklara sığınmaya başladı. Kiev'den gelen fotoğraflarda halkın ellerinde bavullarla istasyonlara akın ettiği görülüyor.

Halk sirenlerinin çalmasının ardından bomba sığınağı olarak hizmet veren Tarasa Shevchenka metro istasyonunun içinde toplanmaya başladı.

Ukrayna'da büyük panik!  Halk metro istasyonları ve sığınaklara akın etti

Ukrayna'da büyük panik! Halk metro istasyonları ve sığınaklara akın etti ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya kiev donbas metro istasyonu sığınak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.