Ukrayna Türkiye maçını yönetecek hakem belli oldu

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye'nin Ukrayna ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada İspanyol hakem David Fernandez Borbalan düdük çalacak.

Türkiye A Milli Takım’ın, 2 Eylül Cumartesi günü Ukrayna ile deplasmanda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu karşılaşmasını, İspanya Futbol Federasyonu’ndan David Fernandez Borbalan yönetecek.

Ukrayna’nın Kharkiv şehrindeki Metalist Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak müsabakada Borbalan’ın yardımcılıklarını Raul Cabanero Martinez ve Diego Barbero Sevilla yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez Martinez olacak.

Ukrayna Türkiye maçını yönetecek hakem belli oldu ile ilgili etiketler Türkiye Ukrayna hakem fıfa dünya kupası eleme grup david fernandez borbalan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.