Ukrayna NATO üyesi olacak mı? Stoltenberg: Ukrayna NATO'ya her zamankinden daha yakın!

Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy ile bir araya gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, görüşmenin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Stoltenberg, "Ukrayna NATO'ya her zamankinden daha yakın." dedi.

Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy ile bir araya gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti.

STOLTENBERG'DEN NET MESAJ: UKRAYNA NATO'YA HER ZAMANKİNDEN DAHA YAKIN

"Ukrayna şu anda NATO üyeliğine her zamankinden daha yakın" diyen Stoltenberg, Vilnius'ta verilen kararların NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir başlangıç olacağını söyledi.

Müttefiklerin bugün itibarıyla Ukrayna'ya uzun vadeli güvenlik desteği sağlamaya karar verdiğini belirten Stoltenberg, atılacak adımları sıraladı.

ZELENSKİ: SAVAŞ DEVAM ETTİĞİ SÜRECE NATO'YA ALINMAYACAĞIMIZIN FARKINDAYIZ

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ise yaptığı açıklamada "Savaş devam ettiği sürece NATO'ya alınmayacağımızın farkındayız. NATO'ya üye olabilmemiz için hayatta kalmamız gerekiyor." dedi.

Ukrayna NATO üyesi olacak mı? Stoltenberg: Ukrayna NATO'ya her zamankinden daha yakın! ile ilgili etiketler NATO Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.