Ukrayna heyeti müzakereler için İstanbul’a geldi

Rusya ile Ukrayna müzakerelerinin yeni ayağı İstanbul'da yapılacak. Yarın sabah 10.30'da başlayacak görüşmeler için Rus heyeti Türkiye'ye gelmişti. Rusya-Ukrayna müzakerelerine katılacak olan Ukrayna heyeti de İstanbul'a geldi.

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşta birinci ay geride kalırken, bir yandan da barış süreci müzakereler devam ediyor. Bu kapsamda iki ülke heyetleri yarın saat 10.30'da İstanbul’da bir araya gelecek.

Rusya heyeti gündüz saatlerinde İstanbul’a gelerek konaklayacağı otele geçerken, Ukrayna heyetini taşıyan uçak ise saat 22.00 sıralarında Atatürk Havalimanına iniş yaptı.

Ukrayna heyeti müzakereler için İstanbul’a geldi

Genel Havacılık Terminaline yanaşan uçaktan inen Ukrayna heyeti, kendilerini bekleyen konsolosluk yetkilileri tarafından karşılandı. Araçlara binen heyeti, konaklayacağı otele hareket etti. Rusya ve Ukrayna heyetlerinin yarın saat 10.30’da Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir araya gelmesi bekleniyor.

 

 

Ukrayna heyeti müzakereler için İstanbul’a geldi ile ilgili etiketler İstanbul Ukrayna heyeti müzakere Rusya Ukrayna savaşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.