Ukrayna heyeti müzakereler için Belarus sınırına gitti: İşte o anlar...

Ukrayna ve Rusya, 5 gündür devam eden savaş ve çatışmaların ardından müzakere masasına oturuyor. Ukrayna heyeti görüşmeler için Belarus sınırına ulaştı.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 5 gündür devam ederken tüm gözler 2 ülkenin yapacağı müzakerelere çevrildi. Rusya ve Ukrayna heyetleri Belarus sınırında bir araya geliyor. Bölgeden gelen son görüntülere göre Ukrayna heyeti görüşmeler için Belarus sınırına ulaştı.

'RUSYA ANLAŞMAYA İSTEKLİ'

Interfax haber ajansı, Rus müzakerecinin Rusya'nın en kısa sürede Ukrayna ile anlaşmaya istekli olduğunu aktardı.

Müzakerecinin “Her türlü anlaşma iki tarafın da çıkarına olacaktır” dediği vurgulandı.

Zelenski sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Ukrayna heyetinin, Ukrayna-Belarus sınırındaki Pripyat ırmağı bölgesinde Rus heyetiyle ön koşulsuz olarak görüşme konusunda anlaştık" demişti.

Rusya ordusunun bir kısmı Belarus'tan Ukrayna'ya saldırmıştı. Kiev yönetimin bu nedenle Belarus'ta tarafsız bir görüşmenin gerçekleşmeyeceğini söylemişti. Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile görüşen Ukrayna lideri güvenlik konusunda güvence aldığını söyledi.

Ukrayna heyeti müzakereler için Belarus sınırına gitti: İşte o anlar... ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna müzakere
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.