Ukrayna Donetsk'te hapishaneyi vurdu: Çok sayıda can kaybı ve yaralı var

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna güçlerini. Donetsk'te bir hapishaneyi vurduğunu açıkladı. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybederken 75 kişi yaralandı.

Rusya Savunma Bakanlığı, ayrılıkçıların bulunduğu Donetsk bölgesine Ukrayna tarafından bir saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Ukrayna, Donetsk'te bir hapishaneyi vurdu. Bu saldırıda 40 kişi öldü, 75 kişi yaralandı." denildi.

Alınan bilgilere göre ABD yapımı çoklu fırlatma roket sistemi (HIMARS) füze saldırısı, Azak taburu savaşçıları da dahil olmak üzere Ukrayna askeri savaş eserlerinin bulunduğu hapishaneye yapıldı. Reuters ise Rusya Savunma Bakanlığı'ndan gelen bu raporu henüz doğrulayamadığın ifade etti.

Ukrayna tarafı saldırıyı henüz doğrulamazken, reddeden bir açıklama da gelmedi.

 

Ukrayna Donetsk'te hapishaneyi vurdu: Çok sayıda can kaybı ve yaralı var ile ilgili etiketler Ukrayna Hapishane Saldırı donetsk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.