Ukrayna canıyla uğraşırken Yunanistan'dan skandal Türkiye benzetmesi!

Yunan medyası Doğu Avrupa'da ABD'nin gücünü kaybetmesiyle bu boşluğu Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlayarak değerlendirdiğini aynı tehlikenin "Osmanlı" hayalindeki Türkiye için de geçerli olduğunu belirtti.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesi sırasında Harkiv kentinde düzenlenen bir hava saldırısı sonrası, sivillerden yaralanan ve hayatını kaybedenler oldu.

Ukrayna'dan yapılan açıklamada, Rusya'nın düzenlediği saldırılarda 8 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

Yunanistan’ın Topontiki gazetesi bugün manşetine NATO ve Rusya'nın güç gösterisinde Ukrayna'nın kurban edilişini taşıdı.

PUTİN'DEN ERDOĞAN STRATEJİSİ

Haberde, nasıl Erdoğan güç boşluğundan hırsla komşularını "işgale" teşebbüs ediyorsa Putin'in de aynı şekilde "Batı'nın zayıflığı" ve ABD'nin yokluğunda Ukrayna'yı işgale giriştiği ifade edildi.

"GÜVENLİĞİMİZ TEHLİKEDE"

ABD Yunanistan'a destek olduğunu ifade etse de ülkenin güç dengesinde yalnız kalabileceği ve güvenliğini korumada garanti verilmiş bir durum söz konusu olmadığı ifadeleri yer aldı.

Ukrayna canıyla uğraşırken Yunanistan'dan skandal Türkiye benzetmesi! ile ilgili etiketler Yunanistan Türkiye Ukrayna Rusya benzetme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.