Ukala hırsızlara polisten yanıt: "İşte böyle yakalarız"

İstanbul'da inşaat malzemelerinin olduğu depoyu soyduktan sonra alıntı aracın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kapı kısmına da gülücük çizen hırsızlar yakalandı. Polisin ukala hırsızlara yanıtı gecikmedi.

İstanbul'un ilçesi Esenyurt’ta hırsızlar, çaldıkları panelvan aracı kullanarak inşaat malzemelerinin olduğu bir depoyu soydu, işleri bittikten sonra ise çaldıkları aracı sokak ortasında bıraktılar.

Çalıntı araçla hırsızlık yaptıkları yetmezmiş gibi bir de aracın üzerine, “İşte böyle çalarız” yazan şahıslar, kapı kısmına da gülücük çizerek kayıplara karışmıştı. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, dün şüphelilerden U.K. isimli yaşı küçük şahsı kaçmaya çalıştığı sırada, T.Ş. isimli yaşı küçük şahıs ile E.D.D. isimli şahsı da aynı gün yakalayarak gözaltına aldı.

Ukala hırsızlara polisten yanıt: "İşte böyle yakalarız"

POLİSLER HIRSIZLARA AYNI ŞEKİLDE YANIT VERDİ

Şüphelilerin işlemleri sürerken, polis hırsızların ukala bir şekilde aracın üzerine yazdığı ‘İşte böyle çalarız’ yazısına karşılık verdi. Hırsızlar polisin verdiği kağıttaki yazıyla adeta şoka uğradı

.Ukala hırsızlara polisten yanıt: "İşte böyle yakalarız" - Resim : 2

İHA

Ukala hırsızlara polisten yanıt: "İşte böyle yakalarız" ile ilgili etiketler Esenyurt hırsız çalıntı araç polisin yanıtı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.