Uğurcan Çakır'a dev talip! Jose Mourinho onu istiyor

İtalyan basını, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'a Jose Mourinho'nun başında olduğu Roma'nın talip olduğunu yazdı. Jose Mourinho'nun 3 kaleci ismi verdiği ve bu isimlerden birinin Uğurcan Çakır olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un milli oyuncusu Uğurcan Çakır'a sürpriz bir talip çıktı.

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; sezon sonunda Portekizli kalecisi Rui Patricio ile yollarını ayırmaya hazırlanan Roma, transfer için 3 aday belirledi.

3 ADAYDAN BİRİ UĞURCAN

Haberde; Jose Mourinho'nun ekibinin Michele Di Gregorio, Wladimiro Falcone ve Uğurcan Çakır'ı gündemine aldığı kaydedildi.

10 MİLYON EURO BÜTÇE AYIRDILAR

Di Gregorio ve Falcone için 10 milyon euro civarında bir bütçe ayıran Roma'nın, Uğurcan Çakır'ı da listesine aldığı belirtildi.

Trabzonspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Uğurcan, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 12 maçta 14 gol yerken, 4 maçta kalesini gole kapattı.

(Sporx)

Uğurcan Çakır'a dev talip! Jose Mourinho onu istiyor ile ilgili etiketler Uğurcan Çakır Trabzonspor Roma Jose Mourinho
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.