"Son ana kadar bekle kanka"

5. kez milli olan Uğurcan Çakır, 4-2'lik Hollanda zaferinde 90+3'te penaltı kurtardı. Depay'ın penaltısı öncesi Yusuf Yazıcı'nın "Son ana kadar bekle kanka" uyarısını dikkate alan milli eldiven, tarihi bir performansa imza attı.

A Milli Takım kalecisi Uğurcan Çakır, 4-2'lik Hollanda zaferinde kurtardığı penaltı ve etkili performansıyla yine gündem oldu. Trabzonspor'un 23 yaşındaki yıldızı, 90+3'te Memphis Depay'ın penaltısını kurtararak, Ay-Yıldızılılar'ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne yaptığı müthiş başlangıcı perçinledi.

Türkiye maçta 4-2 öndeyken maçın İngiliz hakemi Michael Oliver, Ozan Tufan'ın rakibine ceza sahasında yaptığı müdahaleye "penaltı" dedi. Maça yeniden ortak etme olma şansı elde eden Hollanda'da topun başına Olimpik Lyon'un yıldızı Memphis Depay geçti. Bu arada kenardan Yusuf Yazıcı'nın eski takım arkadaşı Uğurcan Çakır'a "Son ana kadar bekle kanka" kanka dediği duyuldu. Son ana kadar bekleyen Uğurcan da rakibinin atacağı köşeyi sezip köşeden topu çıkarmayı başardı. Skor 3-2'yken de 2 kritik kurtarışa imza atan milli kaleci performansıyla alkış aldı.

Maçın ardından Twitter hesabından bir paylaşım yapan Uğurcan Çakır, "Hayatımın en özel akşamlarından birini yaşadım. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi bir başlangıç oldu. Şimdi Norveç maçına odaklanacağız. Destek mesajları için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

"Son ana kadar bekle kanka" ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Hollanda Uğuran Çakır A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.