Uğurcan Çakır: Takım halinde bir savaş verdik

Beşiktaş derbisinde yaptığı 8 net kurtarışla 2-1'lik zaferin mimarı olan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, takım olmanın önemine dikkat çekti. 24 yaşındaki milli file bekçisi, "Soyunma odası şenlik gibi. Burada iyi maçlarım olmuştu ama kazanamamıştık. Takım halinde bir savaş verdik ve bugün galip ayrıldık. Trabzonspor formasıyla çıktığım her maçta elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bugün biraz fazla iş düştü o kadar" dedi.

Beşiktaş-Trabzonspor maçına kurtarışlarıyla Uğurcan Çakır damgasını vurdu. Bordo-Mavili takımı 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 galip gelmesine büyük payı olan ve maçın adamı seçilen milli kaleci, önemli olanın takım ruhu olduğunu vurguladı.

Maçın ardından beIN Sports flaş röportajında düşüncelerini dile getiren 24 yaşındaki file bekçisi, "Soyunma odası şenlik gibi. Burada iyi maçlarım olmuştu ama kazanamamıştık. Takım halinde bir savaş verdik ve bugün galip ayrıldık. Trabzonspor formasıyla çıktığım her maçta elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bugün biraz fazla iş düştü o kadar" dedi.

Uğurcan Çakır: Takım halinde bir savaş verdik

BİREYSEL PERFORMANSIMIN HİÇ ÖNEMİ YOK

Uğurcan, Beşiktaş'ın 9 maçlık yenilmezlik serisine son verdikleri maçın ardından şunları söyledi: "Gerçekten çok mutluyuz. Abdullah Hoca geldikten sonra çok önemli çıkış yakaladık. Kupayı aldık. Emin adımlarla devam ediyoruz. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya, kaliteli kadroya, iyi hocasına karşı kazanmak mutlu etti. Bireysel performansımın önemi yok. Trabzonspor formasıyla çıktığım her maçta elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Her maça aynı konsantrasyonla çıkıyorum. Bugün bana biraz daha fazla iş düştü. İyi performans sergiledim. Galip geldik. Mutluyuz."Bireysel performansların hiç önemi yok. Çıkışımız devam ediyor. Bu beni mutlu ediyor. Takımdaşlık, arkadaşlık çok iyi. Bu benim için daha önemli."

TEK GÖZLE GOL ATTIM TANRI'YA ŞÜKRETTİM

Trabzonspor'un galibiyet golünü atarak bu sezon Süper Lig'deki 2. golünü atan ve bu goller Bordo-Mavililer'e 6 puan kazandıran Vitor Hugo ise gol sevincini anlattı. Brezilyalı stoper şunları söyledi: "Tüm takım herkes maçın tamamında savaştı. İnanılmaz bir mücadele ettik. Tanrıya şükürler, kazandık. Bu savaşçı ruhu her maçta gösteriyoruz. Herkes elinden gelen her şeyi veriyor. İçeride çok mutluyduk! Golden sonra tanrıya şükrettim. Bir gözüm görüyordu sadece ve daha zayıf olan ayağımla attım. Bize bu hayatı verdiği için, bu sevinçleri yaşattığı için ona şükretmeliyiz. Gol sonrası yaptığım sevinç bu anlama geliyor."

Uğurcan Çakır: Takım halinde bir savaş verdik - Resim : 2

FLAVIO: "Gerçekten çok mutluyuz. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu çıkışımızı sürdürecek bir galibiyet oldu. Trabzonspor, çok büyük kulüp. Her zaman yukarıda olmak zorunda. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz."

Uğurcan Çakır: Takım halinde bir savaş verdik ile ilgili etiketler Uğurcan Çakır Trabzonspor Beşiktaş Vitor Hugo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.