Uğur Meleke'den herkesi mutlu edecek Sneijder formülü

Futbol yorumcusu Uğur Meleke, Sneijder'le ilgili "Bence Türkiye'de son turlarını atıyor. ABD'de La Galaxy, Ibrahimovic-Rooney gibi devleri alamazsa Sneijder'e yönelebilir." dedi.

Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyet sonrasında Galatasaraylı yıldız Sneijder eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Özellikle yönetimin Selçuk İnan'ı kadro dışı bırakacağı söylentileri sonrasında kızışan sosyal medyada bazı taraftarlar asıl kadro dışı kalması gereken kişinin Sneijder olması gerektiğini ifade etti.

"DEĞERLENDİRİRİZ"

Bununla birlikte Hollandalı yıldızla ilgili ciddi transfer iddiaları da ortaya atılmaya başlandı. Özellikle dün Levent Nazifoğlu'nun NTV Spor'da yaptığı Sneijder açıklaması,32 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılabileceği şeklinde yorumlandı. Nazifoğlu, Sneijder'in takımdan ayrılma olasılığıyla ilgili soruya; "Sneijder'e ciddi bir teklif gelirse, oyuncuyla konuşur, değerlendiririz" diye cevap vermişti.

MLS'YE GİDEBİLİR

Sneijder'in Galatasaray'dan gönderileceği haberleri kulislerde konuşulmaya devam ederken ünlü futbol yorumcusu Uğur Meleke'den de önemli bir iddia geldi. Meleke yıldız oyuncunun alınan sonuçlardan sorumlu olduğunu savunurken transfer konusunda da adres verdi.

İşte Meleke'nin açıklamaları;

"Faturanın büyüğünü Sneijder'e, küçüğünü Riekerink'e keserim ben. Sneijder, bence gelecek planlarını Hollywood'a, Beverly Hills'e, Sunset Bulvarı'na filan kurmuş; Türkiye'de son turlarını atıyor. LA Galaxy de bitik De Jong'u G.Saray'a satarak 'maaş haddini aşan futbolcu kontenjanı'nı boşaltmış oldu. Gerrard'ın da sözleşmesi bitiyor, 2 kontenjanları da boşalıyor. Yaz transferinde Ibrahimovic-Rooney gibi devleri alamazlarsa Sneijder'e yönelebilirler. Herkes kârlı çıkar bu transferde

Uğur Meleke'den herkesi mutlu edecek Sneijder formülü ile ilgili etiketler Wesley Sneijder Galatasaray Uğur Meleke
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.