Uğur Meleke takipçisine ne dedi? Meleke'nin cevabı çok konuşuldu!

Uğur Meleke takipçisine ne dedi? Sosyal medyada ünlü spor yazarı Uğur Meleke'nin takipçisine verdiği yanıt olay oldu. Takipçisinin rakılı fotoğraf paylaşımına yaptığı eleştiri sonrası Uğur Meleke'nin verdiği cevap çok konuşuldu. İşte detaylar...

Ünlü spor yazarı Uğur Meleke'nin sosyal medyada kendisini talip eden bir vatandaşla girdiği diyalog çok konuşuldu. Başarılı spor yazarı sosyal medya hesabından rakılı fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım sonrası takipçilerinden birisinin Meleke'yi eleştirmesi sonrası ünlü spor yazarından cevap gecikmedi. Peki Uğur Meleke takipçisine ne dedi? İşte detaylar...


UĞUR MELEKE'NİN TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ YANIT OLAY OLDU!

Bir takipçisi, Uğur Meleke'nin bu fotoğrafın altına, "Spor medyasında beğenilen birisinin gençlere bu şekilde örnek olmaması lazım" ifadelerini yazdı.

Uğur Meleke de bu yoruma, şu sözlerle yanıt verdi:

“Çalmadım çırpmadım. Haksız zenginleşmedim, 1 kuruş haksız kazanç elde etmedim. Bulunduğum konuma torpille gelmedim, stajyer olarak girdiğim sektörde yıllarca editörlük yaptım, sonra yazarlık nasip oldu. Güce tapmadım, güçlü olana yanaşmak suretiyle menfaat elde etmedim. Gençler beni örnek almasın zaten. Bu devirde geçer akçe benim yolum değil.”

İşte, o paylaşımlar:

Uğur Meleke takipçisine ne dedi? Meleke'nin cevabı çok konuşuldu!

Uğur Meleke takipçisine ne dedi? Meleke'nin cevabı çok konuşuldu! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Uğur Meleke
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.