Uğur Meleke: Mesut Özil'in ilk defa böyle saçma bir rolü olduğunu görüyorum

Uğur Meleke: "Erol Bulut ve ekibi bu maç için gerekli hazırlığı yapmamış. Mesut’u Bremen, Real Madrid, Arsenal, Almanya formalarıyla canlı izleme şansı bulmuş biriyim. İlk kez kornerlerde taç çizgisi kenarında böyle saçma bir rolü olduğunu görüyorum. Bulut, oyuncu değişikliklerini de ezberden yapıyor."

Fenerbahçe'nin evinde Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maçta 90+8 dakika sahada kalan Mesut Özil, beklentileri karşılayamadı. Hürriyet yazarı Uğur Meleke, yıldız ismin Erol Bulut tarafından yanlış kullanıldığını savundu. Meleke, Fenerbahçe-Göztepe maç kritiğinde şunları yazdı:

"Erol Bulut ve ekibi bu maç için gerekli hazırlığı yapmamış.

Bir ön çalışma olmadığının bir numaralı kanıtı duran toplardı. Dün Fenerbahçe’nin kaç korner kullandığını sayamadım. 75’inci dakikada 11-0’dı istatistik.

Bu kornerlerin önemli bir kısmını paslaşarak kullandılar. Sosa kullanıyor, Mesut 5-6 metre ötesinde bekliyor. Mesut kullanıyor, Samuel bekliyor. Bu garip plandan hiçbir sonuç alamadıkları gibi golü de böyle bir korner dönüşü yediler. Serdar-Szalai dahil neredeyse tüm takım ceza alanının içindeyken, Sosa çılgınca içeriye penetre etti. Kaptırdı. Tek pasta yediler golü.

Mesut’u Bremen, Real Madrid, Arsenal, Almanya formalarıyla canlı izleme şansı bulmuş biriyim. İlk kez kornerlerde taç çizgisi kenarında böyle saçma bir rolü olduğunu görüyorum. Mesut ya korneri kullanmalı, ya da yay üzerinde ikinci şansı beklemeli zira.

Bulut’un oyuncu değişikliklerinin ezberden olduğunu da birkaç kez dile getirmeye çalışmıştım. Dün Samuel’e uygun bir oyun yoktu sahada. Ama Pelkas girerken Thiam çıkıyor. Maç öncesi planlanmış, ezberlenmiş bir değişiklik bu. Fenerbahçe’nin topa sahip olduğu ama oyuna anlam katamadığı bir gündü dün."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Uğur Meleke: Mesut Özil'in ilk defa böyle saçma bir rolü olduğunu görüyorum ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Erol Bulut Uğur Meleke
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.