Uğur Meleke: Biz bitti demeden bitmez saçmalığı

A Milli Takım, tarihinde ilk kez Rusya'yı yenerek UEFA Uluslar B Ligi'ndeki 5. maçta galibiyetle tanıştı. Hürriyet yazarı Uğur Meleke, yine geriden gelip kazandığımız maç sonra "Biz bitti demeden bitmez" sloganını eleştirdi.

Hürriyet yazarı Uğur Meleke, A Milli Takım'ın 3-2 kazandığı Rusya maçında yine geriden gelerek sonuca gitmesine değindi. EURO 2014'te başlayan geri dönüşlü zaferlere atfen ortaya çıkan "Biz bitti demeden bitmez" sloganını unutmamız gerektiğini savunan Meleke, şunları yazdı:

"Bu galibiyete fena halde ihtiyacımız vardı. İhtiyacımızın tek sebebi de Uluslar Ligi’ndeki pozisyonumuz değildi üstelik. Belki en az bunun kadar önemli olan bir başka gerekçe de, milli takımın kazanma alışkanlığını yitirmeye başlamasıydı. 17 Kasım 2019’dan beri, yani tam 364 gündür maç kazanamıyorduk. “Biz bitti demeden bitmez” filan gibi artık kabak tadı veren aforizmalarla geriye düşmeyi de alışkanlık haline getirdik maalesef. Dün de bu berbat alışkanlığımız sürdü, yine geriye düştük. Bence bu slogandan acilen kurtulup, aynen EURO 2020 eleme grubunda olduğu gibi zor gol yediğimiz günlere dönmeliyiz artık."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Uğur Meleke: Biz bitti demeden bitmez saçmalığı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Rusya A Milli Takım Uğur Meleke
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.