Uğur Karakullukçu'dan şoke eden iddia... Özbek, kulüple alakası olmayanlardan 200 oy alacak!

Gazeteci ve deneyimli spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'da yarın gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul için şok bir iddiada bulundu.

Gazeteci Uğur Karakullukçu Galatasaray'da yarın gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda, Dursun Özbek yönetiminde bir yöneticinin, Özbek lehine oy vermesi için 22 araçlık bir filo oluşturacağını yazdı.

İşte Uğur Karakullukçu'nun o açıklamalar...

Dursun Özbek yönetiminden bir yönetici, 22 araçlık filosuyla Özbek lehine oy vermesi için yaşlı ve kulüple alakası olmayan liseli üyeleri kongreye getirip götürecek. Bu yöntemle 200 oy bekleniyor. Avrupa'da Para Ligi'ne giren, gönül verdiğiniz kulüp böyle yönetiliyor, bilin.

Taraftar her şubeyi ayrıntısına kadar takip etmek için hayatını versin, kulübe yılda 150M€ gelir sağlasın ama bir lise klanı birkaç yüz eski üyenin aidatını yatırıp 'filo' ile kongreye taşıyarak 3 sene tepe tepe yönetmeyi garantilesin. Bizans, Galatasaray'dan ancak ders alır.

Uğur Karakullukçu'dan şoke eden iddia... Özbek, kulüple alakası olmayanlardan 200 oy alacak! ile ilgili etiketler Galatasaray seçim uğur karakullukçu Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.