Uğur Dündar ortadan konuştu... İmamoğlu'nun PR'cısı, 'Kılıçdaroğlu ile bu iş olmaz' dedi!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala, muhalefet cephesindeki adaylar henüz netleşmedi... Son olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına yönelik iddialara gazeteci Uğur Dündar'dan itiraz geldi. Dündar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sn. Kılıçdaroğlu'nun tekrarı olmayacak bu seçimde" ifadelerini kullandı.

2023'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhur İttifakı hazırlıklara başladı. Diğer taraftan adayını henüz belirlememiş olan muhalefet partilerinde kriz yaşanıyor. Bu çerçevede, 2023 yılındaki seçimlere sadece aylar kalmışken muhalefette aday belirsizliği devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU OLUMLU YANIT ALAMADI

Cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyen muhalefet cephesi, yapılan toplantıda adayın yıl başından sonra duyurulacağını açıklamıştı. Diğer taraftan, adaylık için olası isimlerden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendi partisinden ve masanın diğer ortaklarından olumlu bir yanıt alamadı.

Tüm bunlara ek olarak, Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığına bir itiraz da gazeteci Uğur Dündar'dan geldi. 

UĞUR DÜNDAR KILIÇDAROĞLUNA KARŞI: TEKRARI OLMAYACAK BİR SEÇİM

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Dündar şu ifadeleri kullandı:

Uğur Dündar ortadan konuştu... İmamoğlu'nun PR'cısı, 'Kılıçdaroğlu ile bu iş olmaz' dedi!

"Yurtseverliğini,iyi insanlığını,Cumhuriyet ve demokrasiye yürekten bağlılığını yakınen bilen bir gazeteci olarak Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nun tekrarı olmayacak bu seçimde; 'Altılı Masa'ya, kazanacak bir adayı önereceğine inanıyorum..."

 

Uğur Dündar ortadan konuştu... İmamoğlu'nun PR'cısı, 'Kılıçdaroğlu ile bu iş olmaz' dedi! ile ilgili etiketler Uğur Dündar Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.