Uğur Dündar Kılıçdaroğlu'nu kendi sözleriyle vurdu!

Kemal Kılıçdaroğlu ve Uğur Dündar'ın sosyal medya tartışması gündem oldu. Dündar son paylaşımında Kılıçdaroğlu'nun kendisini övdüğü videoyu paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu X hesabından  “Geçmişe ve Geleceğe Not düşelim! Sayın Uğur Dündar’a açık mektubumdur” cümleleriyle paylaştığı videoda Uğur Dündar'ı hedef almış gündeme oturmuştu. 

Kılıçdaroğlu açık mektubunda şunları kaydetmişti:

“Cumhuriyet Halk Partisi çok değişti Uğur Bey. Artık toplumun büyük bölümünü öcü gibi gördüğü bir parti değil. Hala 1970’lerde, 80’lerde, 90’larda yaptığınızı yapmaya çalışıyorsunuz. Bu sefer olmaz! Toplumun inanç ve değerleri ile siz ve temsil ettiğiniz kimliğiniz, mıknatısın iki ayrı kutbu gibisiniz.’ Şahsıma dilediğiniz kadar saldırabilirsiniz ama kardeşliğimizi dinamitlemenize müsaade etmem. Kendi adaylığımı dayatmak için siyasi rüşvet dağıttım iddialarınıza susarım ama 6’lı masa bileşenlerine ‘siyasi rüşvet aldınız’ imasına susmam, bu birlikteliği bozdurmam!

 

Benim asıl işim hesap sormaktır. Büyük emeklerle ve ödenen bedellerle tesis edilen bu kardeşlik yapısına, bu toplumsal ittifaka ve bu helalleşmeye saldırmayı sürdürürseniz, milletin uygarlık yolundaki bu anlaşmaya halel getirmeye çalışırsanız, bunun hesabını sorarım.

Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, SİYASİ ARENADA MAKOSENLERİMİ TEKRAR GİYERİM ve bedeli ne olursa olsun bu uğurda mücadelemi veririm.”

UĞUR DÜNDAR'DAN SERT YANIT

Uğur Dündar’da bunun üzerine “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun X hesabı kötü niyetli birilerince ele geçirilmiş olabilir mi?’ diye düşünmekten kendimi alamadım
Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiren makosenli genel başkan olarak tarih oldunuz.
Bakın Sayın Özgür Özel, Sayın Ekrem İmamoğlu, Sayın Mansur Yavaş ile diğer başarılı başkanlar zafer kazanıp tarih yazdılar. Siz ise ” Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiren makosenli genel başkan” olarak tarih oldunuz!.. Saygılarımla“ açıklamasında bulunmuştu.

Uğur Dündar, bugün geçmişte Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini öven sözlerinin olduğu videoyu X hesabından paylaştı.


Uğur Dündar’ın paylaştığı videoda Kemal Kılıçdaroğlu’nun Uğur Dündar’a “ Televizyon siyah beyazken onun progragramlarının karşısında hepimiz oturur ve büyük bir dikkatle Uğur Dündar'ı dinlerdik. Burda gördüğümde anılarım canlandı. Gerçekten ödün vermeyen, gerçektende gazeteciliğin hakkını teslim eden bir yiğitti o. Onun hakkını teslim etmek tabiki bana düşmez, onun hakkını teslim edecek olanlar sizlersiniz. Çünkü o sizler için mücadele ediyor. “ dediği görülüyor.

Uğur Dündar bu videoyu kendi hesabından şu sözlerle paylaştı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, daha dün diyebileceğimiz yakın bir tarihte, Uğur Dündar'ın ne kadar yiğit ve dürüst bir gazeteci olduğunu, onun mesleğinin ilkelerinden asla taviz vermediğini ve bu uğurda -darbe dönemlerinde bile- baskılara, hatta uğradığı şiddete karşı her şeyi göze alarak direndiğini bakın nasıl anlatmış...
Duyduklarınıza inanamayacaksınız.
Ben halâ gerçek Kılıçdaroğlu'nun bu olduğuna, sosyal medyadan yazılan mektubun X hesabını ele geçiren kötü niyetlilerce kaleme alındığına inanmak istiyorum.
Başka söze gerek yok, çünkü Kemal Bey her şeyi tane tane ve çok net anlatmış.
Lütfen okuyun ve bu tarihi belgeyi herkesle paylaşın..."

Uğur Dündar Kılıçdaroğlu'nu kendi sözleriyle vurdu! ile ilgili etiketler Uğur Dündar Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.