UĞUR DÜNDAR İLE ENVER AYSEVER BİRBİRİNE GİRDİ: PARA İÇİN ATATÜRK’Ü SATTINIZ!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, muhalif gazeteciler Uğur Dündar ile Enver Aysever arasında çıkan kavganın perde arkasını, CHP Kongresi'nde Grup Başkanvekili Burcu Köksal ile Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın yaşadığı gerilim, İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketini yakalanlara polisin tepkisizliğini ve Ermenistan'ın Rusya'yı tamamen silmesini masaya yatırdı.

''AHLAKİ BİR PROBLEMLE KARŞI KARŞIYAYIZ''

Bozkurt, ''Uğur Dündar muhalif basındaki iddiları neden kaleme almıyor? Tarafsız gazetecilik budur. Ahlaki bir problemle karşı karşıyayız.

''CHP'NİN GENELİNDE BİR PROBLEM OLDUĞU ORTADA''

CHP'nin genelinde bir problem olduğu ortada. Olaylar sırasında CHP Grup Başkanvekili bayılıyor, hastaneye kaldırılıyor. Bu partiden Türkiye’ye fayda gelir mi Allah aşkına?’

''TBMM İSVEÇ'İN NATO'YA GİRİŞİNE HİÇBİR ŞEKİLDE ONAY VERMEMELİDİR''

İnsanlık dışı tüm faaliyetlerde isveç'i görüyoruz. TBMM İsveç'in NATO'ya girişine hiçbir şekilde onay vermemelidir. Türkiye Cumhuriyeti'ne, İslamiyet'e ve değerlere yapılan saldırıların serbest olduğu bir ülke bizim müttefikimiz olamaz.'' sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

UĞUR DÜNDAR İLE ENVER AYSEVER BİRBİRİNE GİRDİ: PARA İÇİN ATATÜRK’Ü SATTINIZ! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Enver Aysever Uğur Dündar CHP İsveç Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.