Uğur Bilgin kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Uğur Bilgin kimdir? sorusu ünlü Güldür Güldür aktörünün nişanlanmasıyla gündeme geldi. Uğur Bilgin, nişanını gözlerden uzak yapmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Güldür Güldür skeçleriyle tanınan Uğur Bilgin , birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Uğur Bilgin kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Nerelerde çalıştı? İşte ayrıntılar...

Uğur Bilgin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

UĞUR BİLGİN KİMDİR?

Uğur Bilgin, 1980 yılında İstanbul'da doğmuş bir oyuncudur. Annesi ev hanımı, babası ise Devlet Denizyolları emeklisidir. Rize kökenli olan Uğur Bilgin, 9 Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun olmuştur.

Uğur Bilgin, özellikle Güldür Güldür Show programında canlandırdığı Mesut karakteri ile geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Programdaki performansı ve komedi yeteneğiyle seyircilerden tam not almıştır.

Oyuncu kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Bazı önemli projeleri arasında Kağıt, Plajda, Yalan Dünya, Arka Sıradakiler, Baydara (Edra'nın Kaderi), Aşağı Yukarı Yemişliler, Otisabi, Boynu Bükükler (Korhan), Kolonya Cumhuriyeti, Cici Babam, Organize İşler Sazan Sarmalı, Böcek ve Dedemin Fişi yer almaktadır.

Uğur Bilgin kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Uğur Bilgin'in boyu 1.85 cm, kilosu 78'dir. Yeşil gözlere sahip olan oyuncu, Aslan burcudur. 2021 itibariyle 41 yaşındadır. 

Güldür Güldür programıyla ilgili olarak Uğur Bilgin, sahneye çıktıklarında doğaçlama yaparken seyircinin gülmemesinden çekindiğini ve her zaman içlerinde bir korku olduğunu ifade etmiştir. Programda Onur Buldu, Onur Atilla, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Alper Kul ve Meltem Yılmazkaya gibi birçok önemli isimle birlikte çalışmaktadır.

Uğur Bilgin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show Uğur Bilgin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.