Uğur Aslan'ın Eşi Sema Ergenekon 'Yargı' Dağıtıyor... Yargı'nın Eren Komiseri Zirvede

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan’ın eşi ile ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun oynadığı Yargı dizisi ilk bölümünden itibaren reyting rekorları kırmaya devam etti.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun oynadığı Yargı dizisi, ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizide Eren komiser karakterine hayat eren Uğur Aslan’ın eşi ile ilgili ortaya çıkan bir gerçekte izleyenleri oldukça yakından ilgilendiriyor.

İzlenme rekorları kıran Yargı dizisinde Eren Duman karakterine hayat veren 49 yaşındaki başarılı isimlerden Uğur Aslan’ın kiminle evli olduğunu duyunlar gözlerine inanamadı. Uğur Aslan’ın Yargı dizisinin senaryosunu yazan ünlü senarist Sema Ergenekon ile evli olduğu ortaya çıktı.

Uğur Aslan'ın Eşi Sema Ergenekon 'Yargı' Dağıtıyor... Yargı'nın Eren Komiseri Zirvede

Üniversite yıllarından bu yana tanışan çift; Sema Ergenekon'un meme kanserine yakalanması sonrası zor günler geçirmiş, Sema Ergenekon, eşi Uğur Aslan'ın desteğiyle hastalığı yenmişti.

Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un bir fotoğrafını paylaşarak; “Ömürlerimizi birbirine kattığımız her saniyeye şükürler ediyorum. Çocukluğumda aradığım pamuk kozasındaki o beyazlığın sen olduğunu bilseydim, o minicik yüreğimi sende büyütmeye daha erken gelirdim. Seni seviyorum.” dedi.

Uğur Aslan kimdir?

9 Şubat 1972 tarihinde Hatay'da dünyaya gelen Uğur Aslan, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalı mezunu olan Aslan, 2005 yılında oyunculuğa adım attı.

Rol aldığı yapımlar

2021 Yargı
2020 Çukur
2019 Kuruluş Osman
2017 Siyah Beyaz AŞk
2017-2018 Kara Sevda
2014 -2015 Karadayı
2013 Kayıp
2010-2012 Yer Gök Aşk
2009 Aile Reisi
2008 Derdest
2005 Gümüş
2005 Ofis İşi
2005 Kale İçi

Uğur Aslan'ın Eşi Sema Ergenekon 'Yargı' Dağıtıyor... Yargı'nın Eren Komiseri Zirvede - Resim : 2

Sema Ergenekon kimdir?

9 Nisan 1977 tarihinde dünyaya gelen Sema Ergenekon, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Dramatik Yazarlık Bölümü'nden mezun oldu. Ergenekon, üniversitede tanıştığı oyuncu Uğur Aslan ile tanışmalarından 6 yıl sonra dünya evine girdi.

Sema Ergenekon, Dolunay, Sıla, Melekler Korusun, Lale Devri, Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk, Kara Yazı ve Siyah Beyaz Aşk gibi dizilerde senarist koltuğuna oturdu.

Uğur Aslan'ın Eşi Sema Ergenekon 'Yargı' Dağıtıyor... Yargı'nın Eren Komiseri Zirvede ile ilgili etiketler Yargı Sema Ergenekon Uğur Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.