Uğur Akkuş eşi Gonca Akkuş'u savcılığa şikayet etti!

Uğur Akkuş ve boşanma sürecinde olduğu eşi Gonca Akkuş arasındaki sular durulmuyor.

HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre, Uğur Akkuş, sevgilisi Ebru Şallı’ya sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle eşi Gonca Akkuş’u Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyet etti. Bunun üzerine Gonca Akkuş, sosyal medyadan “Beni şikâyet etmişsin! Ne sana ne de sevgiline hakarette bulunurum! Çocuklarımı aldıktan sonra da adını dahi unuturum” paylaşımında bulundu.

Konuyla ilgili aradığımız Gonca Akkuş, “Bu yeni değilki. Daha önce de 18 kez farklı nedenlerden dolayı beni savcılığa şikâyet etti. Benim tek derdim çocuklarımın velayetini almak” dedi.

Uğur Akkuş'un, eşi Gonca Akkuş'a uyguladığı şiddet anlarında güvenlik görevlisinin ikiliyi zor ayırdığı da geçtiğimiz ay görüntülere yansımıştı.

Gonca Akkuş'un sürekli şiddet gördüğünü söylemesi de bu görüntülerle doğrulanmıştı. Gonca Hanım, kaç defa şiddet görmesine rağmen 10 yıl boyunca evli kalmasının nedeni olarak da "Hep sabret dediler bana" demişti.

Uğur Akkuş eşi Gonca Akkuş'u savcılığa şikayet etti! ile ilgili etiketler Uğur Akkuş Ebru Şallı dava gonca akkuş şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.