Uğruna 4 yıllık ilişkisini bitirdi! Seda Sayan'ın evlilik hazırlığı yaptığı Çağlar Ökten ile ilgili gerçekler ortaya çıktı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi ettiği, kendisinden 25 yaş büyük aşkı Seda Sayan ile Mayıs ayında yurtdışında nikah masasına oturmaya hazırlanan orkestra solisti Çağlar Ökten hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Çağlar Ökten'in Seda Sayan uğruna, Lara Şehiroğlu'yla evlilik yolunda giden 4 yıllık ilişkisini bitirdiği öne sürüldü. Seda Sayan'ın sevgilisine "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" dediği öğrenildi.

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan'ın 7. evliliğini yapmaya hazırlandığı, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile ilgili ortaya atılan iddia duyanları şaşkına çevirdi.

SEDA SAYAN SEVGİLİSİNE 'ALBÜM' VAADİNDE BULUNDU

SnobMagazin'in haberine göre; Seda Sayan'ın Mayıs ayında evleneceği sevgilisi Çağlar Ökten'in 3 ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu'yla 4 yıldır devam eden ve evlilik planlarının yapıldığı bir ilişkisi vardı. Seda Sayan, Çağlar Ökten'e "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" vaadinde bulundu ve bu sebeple Çağlar Ökten evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'yla bir gecede ayrıldı.

Uğruna 4 yıllık ilişkisini bitirdi! Seda Sayan'ın evlilik hazırlığı yaptığı Çağlar Ökten ile ilgili gerçekler ortaya çıktı

Evlilik haberleri ortaya çıkana kadar Lara'nın Instagram hesabında Çağlar Ökten'le olan fotoğrafları duruyordu. İkili aynı evde birlikte yaşıyordu. 4 yıllık ilişkinin Seda Sayan yüzünden bittiği iddia edildi.

 Uğruna 4 yıllık ilişkisini bitirdi! Seda Sayan'ın evlilik hazırlığı yaptığı Çağlar Ökten ile ilgili gerçekler ortaya çıktı - Resim : 2

EVLİLİK HABERLERİ ORTAYA ÇIKINCA SEVGİLİSİYLA OLAN KARELERİNİ SİLDİ

Üç ay sonra da "Seda Sayan'la evleniyor" haberleri ortaya çıktı. Ve evlilik haberleri ortaya çıkana kadar Lara'nın Instagram hesabında Çağlar Ökten'le olan fotoğrafları duruyordu. Fakat haber çıkar çıkmaz kendisi fotoğrafları hesabından hızlıca kaldırdı.

 

 

Uğruna 4 yıllık ilişkisini bitirdi! Seda Sayan'ın evlilik hazırlığı yaptığı Çağlar Ökten ile ilgili gerçekler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Seda Sayan çağlar ökten Lara Şehiroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.