Uğradığı tacizin görüntülerini paylaştı!

Ankara'da tacize uğrayan üniversite öğrencisi kendisini takip edip cinsel saldırıda bulunan kişinin bulunması için sosyal medyadan "tacizcimi arıyorum" diye çağrıda bulundu...

Ankara'da 20 yaşında bir üniversite öğrencisi sosyal medya hesabından paylaştığı bir paylaşımla, evine gitmek için indiği otobüsten takip edilip evinin önünde tacize uğradığını öne sürdü.

Taciz olayının ardından karakola gittiğini ancak bir sonuç alamadığını belirten genç kadın bunun ardından olayın yaşandığı görüntüleri buldu ve sosyal medyadan paylaştı.

'BOŞUNA UĞRAŞMA' DEDİLER

Ailesinin olayla ilgili 'boşuna uğraşma' diyerek yanında olmadıklarını belirten genç kadın, sosyal medyadan destek istedi.

Güvenlik kamerası görüntülerinin karakolda “açılmadığı” yönünde bir cevap alan üniversite öğrencisi daha sonra taciz anına ilişkin görüntüleri sosyal medyadan “Tacizcimi arıyorum” notuyla paylaştı.

İşte genç kadının o paylaşımları:

yer-ankara-sosyal-medyadan-paylasti-tacizcimi-ariyorum-10404504hPt26DQNvk2Dkv6zJZS5mQ

tacizmesaji3tmgG5-CoUqw2MlN9e6LQA

Uğradığı tacizin görüntülerini paylaştı! ile ilgili etiketler Ankara Öğrenci taciz görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.