Pınar Karşıyaka Koçu Ufuk Sarıca’nın amcası Sezai Sarıca hayatını kaybetti

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Ufuk Sarıca’nın amcası Sezai Sarıca hayatını kaybetti. Sezai Sarıca’nın cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nden kaldırılacak.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca’nın amcası Sezai Sarıca hayatını kaybetti.

Sezai Sarıca’nın vefatı üzerine Karşıyaka Spor Kulübü, taziye mesajı yayımladı.

Yeşil-kırmızılı kulüp, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Başantrenörümüz Ufuk Sarıca’nın amcası Sezai Sarıca’nın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Sezai Sarıca’nın cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nden kaldırılacak.

BEŞİKTAŞ - PINAR KARŞIYAKA MAÇI ERTELENDİ

ING Basketbol Süper Ligi’nde 12 Mart günü Beşiktaş Icrypex ile oynayacağımız karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

TBF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Tüm yurdumuzu etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları nedeni ile 12-13 Mart 2022 tarihlerinde oynanacak tüm basketbol müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir. Karşılaşmaların tarihleri daha sonra açıklanacaktır" denildi.

Pınar Karşıyaka Koçu Ufuk Sarıca’nın amcası Sezai Sarıca hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi pınar karşıyaka Ufuk Sarıca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.