A Milli Takım'da Ufuk Sarıca dönemi bitti

A Milli Basketbol Takımında Başantrenör Sayın Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı.TBF'den yapılan açıklamada, "A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Sayın Ufuk Sarıca ile birlikteliğimiz sona erdirilmiştir. Ufuk Sarıca ve bu görev süresince her türlü desteği veren Karşıyaka Spor Kulübü'ne teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, namı diğer 12 Dev Adam'da Ufuk Sarıca dönemi sona erdi. 2017'de Ergin Ataman'dan boşalan başantrenörlük görevine getirilen başarılı koç, EuroBasket 2017'de takımın başındaydı.

Finlandiya, Romanya ve İsrail'le ortakalaşa düzenlediğimiz turnuvada genç bir kadroyla mücadele edilen A Milli Takım, son 16 turunda yıldızlar topluluğu İspanya'ya elenmişti. Sarıca ardından milli takımdaki görevini Beşiktaş ve Pınar Karşıyaka'da birden sürdürmüştü.

A Milli Takım'da Ufuk Sarıca dönemi bitti ile ilgili etiketler Basketbol Ufuk Sarıca TBF
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.