Ufuk Beydemir yapımcısına dava açtı! ''Benden daha çok para kazanıyor''

'Ay tenli kadın' şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve adını geniş kitlelere duyuran 30 yaşındaki müzisyen Ufuk Beydemir, yapımcısı Engin Akıncı ile davalık oldu. Kalben ve Mabel Matiz’den sonra Ufuk Beydemir de yapımcı Engin Akıncı’ya dava açtı. İşte detaylar...

Şarkıcı Ufuk Beydemir'in başı yapımcısı ile derde girdi. Beydemir, 2018 ve 2020 yılında yayınladığı albümlerinin yapımcısı Engin Akıncı'ya dava açtı. Beydemir, sözleşmelerinin bitmesine rağmen yapımcısının kendi eserleri üzerinden kazanç sağladığını ileri sürerek, haksızlığın giderilmesini talep etti.

''BENDEN DAHA FAZKA PARA KAZANIYOR''

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre; Beydemir, "2022'den beri ödeme almıyorum. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Söz ve müzikleri, aranjeleri bana ait olan işlerden benden çok daha fazla oranlarda para kazanıyor olmaları büyük haksızlık" diye konuştu.

ufuk beydemir

AYNI YAPIMCIYA ÜÇÜNCÜ DAVA


Yapımcı Akıncı daha önce Kalben ve Mabel Matiz'le yaşadığı hukuk savaşıyla gündeme gelmişti. Matiz, albüm çalışmasının gelirlerinin ödenmediğini, Kalben ise yüzde 50 menajerlik payının haksız olduğunu belirterek dava açmıştı.

 

Ufuk Beydemir yapımcısına dava açtı! ''Benden daha çok para kazanıyor'' ile ilgili etiketler Ufuk Beydemir dava mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.