Ufak Tefek Cinayetler'de entrikalar birbirini kovalıyor!

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Oya, nihayet hareket geçti. Merve için artık çok zor günler başladı. Merve, Oya'yı aptal sanarak çok büyük yanlış yaptı. Son bölümün bitmesiyle birlikte izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Salı akşamları ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi çocukluktan bu yana dört arkadaş olan Oya, Merve, Arzu ve Pelin hesaplaşmasının başlaması anlamına geliyor. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıca haberimizde bulunan linke tıklayarak sevilen dizinin 3. bölümünü izleyebilirsiniz...

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ufak Tefek Cinayetler'de heyecan doruktaydı. Salı akşamları ekrana gelen olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özer gibi birbirinden güzel dört kadın oyuncunun yanı sıra Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ, ve Yıldıray Şahinler gibi birbirinden karizmatik dört isim de yer alıyor. Son bölümde Oya'nın cinayet olayına olan yaklaşıma anlam veremeyen arkadaşları, Arzu'nun uğradığı ihanetin detaylarını çok iyi bilmektedir. Ufak Tefek Cinayetler 3. bölümünde bu bilgiler Serhan ve Edip'in ise gözünden kaçmayacaktır. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıca haberimizde bulunan linke tıklayarak sevilen dizinin 3. bölümünü izleyebilirsiniz...

utc

UFAK TEFEK CİNAYETLER 1. BÖLÜM ÖZETİ

Merve, Oya, Arzu ve Pelin hesaplaşması başlıyor!

Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

2. BÖLÜM

4 Kadın Arasında Silahlar Çekildi

4 kadın ve 4 adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı 'Ufak Tefek Cinayetler' her hafta artacak temposuyla çok konuşulacak.

Ufak Tefek Entrikalar...

Kılıçlar çekildi, ortalık karıştı. Kadınlar şimdi hamlelerini yapmaya başlıyorlar. Merve’nin zehir gibi aklını izlemeye hazırız. Kurduğu entrika, şeytanın aklına gelmez. Olan Pelin’e olacak gibi... Oya ise çok daha farklı silahlarla savaşmaya başlıyor. Edip uyarısını yapıyor; ”Dikkat et, unutma, şu hayatta hep haydutlar kazanır.” Göreceğiz bakalım; meydan haydutlara mı iyilere mi kalacak? Arzu ipin ucunu yakaladığı yerden çekiyor. Sonuç; büyük bir sürpriz!

Serhan ve Oya arasında sular kaynamaya başlıyor.”Ne kadar iyi insan olursan ol, aşk seni yoldan çıkarır!” İşte Oya’nın bilmediği de bu!

x240-ABN

3. BÖLÜM

Oya, için intikam vakti geldi!

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı “Ufak Tefek Cinayetler her hafta artacak temposuyla çok konuşulacak.

Kadınlar, erkekler aşk ve yalanlar...

Oya, nihayet harekete geçiyor. Merve için artık çok zor günler başlayacak. Merve, Oya'yı aptal sanarak çok yanlış yaptı! Arzu, Mehmet'in ihanetine, nasıl karşılık verecek? Diğer yanda erkekler de safları sıklaştırmaya başlıyorlar.

Aşk Sarmaşık'ı sarmaya başladı. Serhan günden güne, Oya’ya tutulmaya başlıyor. Kendi karanlık ve gerilimli hayatına değen sıcacık bir el olacak Oya. Onu düşünmeden, görmeden edemiyor.

Ufak tefek cinayetler, duygusal ve heyecan verici yeni bölümüyle Salı akşamı Star'da.

ufak_tefek_3

"UFAK TEFEK CİNAYETLER KOPYA MI?"

Yazar Sina Koloğlu, bugünkü yazısında Star TV'nin iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'i kaleme aldı:

Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Ufak Tefek Cinayetler dizisi, Grow Up’a benziyor, yok aslında Pretty Little Liars’ın kopyası, eh içinde ‘BigLittle Lies’ da var... Bu durumu merak ettim ve dizinin senaristi Meriç Acemi’ye sordum. Acemi, “Bunu bekliyordum” dedi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Meriç Acemi, “Diziyi önce ileri, sonra geriye sarmak. Son zamanların popüler dizi kurgu mantığı bu aslında. Flash forward. (İleriye sarmak) Dünyadaki trend bu. Kurgu matematiği, hikayeler benziyor” dedikten sonra, yukarıda adı geçen dizilere yenilerini ekledi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
The Affair (2014 Amerikan Showtime kanalı dizisi) mesela böyle.” Acemi, dünyaya dizilerini satan bir ülkenin, böyle bir risk (kopya çekmek) almasının mümkün olmadığını da sözlerine ekledi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Dizideki karakterlerin liseli hallerini oynayan oyuncularla ilgili ortak görüş, benziyorlar ve iyi oynuyorlar şeklinde. Ablalarına benzeyen gençleri bulmak için 300 isim seçmelere çağrılmış ve görüşme yapılmış.

Sadece bu roller için harcanan çaba bu şekilde. Bizde dizi fason üretim olduğu için, böyle ayrıntılar “Vay be” dedirtiyor.

MERT FIRAT BABA OLACAK

Geçtiğimiz günlerde canlandıracağı karakter ile ilgili açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu şu ifadelere yer vermişti; Aslında daha önce sinema filmlerinde baba karakterini canlandırdım. Baktığınızda dizi uzun vadeli bir çalışma süreci olduğu için ‘Ufak Tefek Cinayetler’ bu yönden bir ilk olacak. Çocuk oyuncularla çalışmayı seviyorum. Çünkü onların o sürprizli hali bence bir oyuncu için çok keyifli ve de öğretici bir durum. Karşınızda ne yapacaklarını kestiremiyorsunuz hiçbir zaman. Malum hepimiz büyüdükçe çocuk reaksiyonlarından ve çocuk bakış açısından uzaklaşıyoruz. Bu yüzden bir oyuncunun en büyük hediyesi bence bir çocukla uzun vadede çalışmak. O yüzden Serhan karakterini canlandırmak çok kıymetli benim için”

Ufak Tefek Cinayetler'de entrikalar birbirini kovalıyor! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler 3. bölüm 4. bölüm fragman yayınlandı mı 3. bölümünü izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.